Snij de varkenshaas doormidden zodat er 4 gelijke stukken ontstaan.
Vouw de uiteindjes terug zodat ze overal even dik zijn en steek deze even vast met een cocktailprikker.
Smelt wat boter in een pan en bak de varkenshaasje rondom bruin in 5-8 minuten.
Haal ze uit de pan en laat ze (wat) afkoelen.
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Snij de afgekoelde varkenshaasjes overlangs in en vul ze met de paté.
Omwikkel de varkenshaasjes met bladerdeeg.
Klop de ei los en wrijf de varkenshaaspakketje hiermee in.
Bak de pakketjes in een voorverwarmde oven van 220 Gr.C. in ca 20 minuten bruin.
Variatie:
- Vul de varkenhaasjes met een paddenstoelenmengsel
- Gebruik een gekruide paté
Ellen Bakker (26-10-2008 10:22):
Buiten dat het heerlijk smaakt ziet het er ook heel feestelijk uit. Maar toch heel simpel en snel.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |